Goedkoop koffie kopen

Koffie en koffiebonen zijn in verhouding met bijvoorbeeld thee erg duur. Maar wij Nederlanders vinden dat er niets gaat boven een lekker kopje koffie, 80% van alle Nederlanders drinkt regelmatig koffie. We drinken gemiddeld 3 kopjes per dag. Er zijn vele soorten koffie, denk aan pads, cups, bonen of filter maling. Maar welk van deze soorten is nu het voordeligst?

Over de koffiesmaak valt niet te discussiëren, over de prijs wel

Iedereen beleeft de smaak van koffie anders. De een is helemaal fan van Nespressocups, de ander van zijn eigen super-de-luxe koffiemachine. En een ander geniet dan weer van een kopje Senseo. Ieder product heeft dan ook een ander prijskaartje. Maar de voordeligste koffie vindt je op internet. Dit komt doordat je de prijzen van koffie met elkaar kunt vergelijken.

Filterkoffie & koffiebonen goedkoop online kopen

Bent u van plan zo min mogelijk uit te geven aan koffie? Dan kunt u het beste kiezen voor koffiepads of goedkope koffiebonen. Denk er wel aan, bij goedkope koffie levert u wel in op de smaak. Bent u een espresso drinker? Dan kunt u kiezen uit espressobonen of Nespressocups. Nespressocups zijn bijna 3 keer zo duur in vergelijking met koffiebonen.  Het is dus voordeliger als u voor uw espresso, espressobonen koopt. Wanneer u dan een keuze heeft gemaakt tussen de verschillende soorten koffiebonen, kunt u ook nog besparen op de verkopers van koffiebonen door uw koffiebonen goedkoop online te kopen (tip: https://www.koffietheeplaza.nl/). Zoek online aanbieders van koffiebonen voordat u over gaat tot een koop goed uit, welke website het goedkoopst u gewilde koffie aanbied. Dit kan wel eens heel voordelig uitpakken.

Vergelijk en vindt de koffie die bij u past